ΚΥΣΤΗ ΚΟΚΚΥΓΟΣ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ

ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ
ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ – ΘΕΡΑΠΕΙΑ
5 Ιουλίου 2017
girl-1712825_1920
Η θέση της πρόληψης στον καρκίνο του μαστού την εποχή της κρίσης
20 Σεπτεμβρίου 2017
image andras ginaika gia ad

Έχω χρόνια πρόβλημα με την κύστη κόκκυγος. Μπορώ να τα αντιμετωπίσω γρήγορα και ανώδυνα τούς καλοκαιρινούς μήνες;

Και βέβαια! Σίγουρα, αναίμακτα, ανώδυνα, ενδοσκοπικά.

 

ΑΝΩΔΥΝΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΠΕΡΙΕΔΡΙΚΩΝ ΣΥΡΙΓΓΙΩΝ ΚΑΙ ΚΥΣΤΗΣ ΚΟΚΚΥΓΟΣ

 

Οι παλαιότερες επεμβάσεις που ακολουθούνται ακόμα και σήμερα σε μεγάλο ποσοστό ιδίως σε δημόσια νοσοκομεία απαιτούν πάντα κάποιου βαθμού διατομή του έσω σφιγκτήρα. Στοιχεία από το Minnesota University δείχνουν πως έως και το 45% των ασθενών που υποβάλλονται στην κλασσική μέθοδο συριγγοτομής με τη χρήση μύλης και εκτομής του συριγγίου και πέριξ ιστών αναφέρουν κάποια μεταβολή στο βαθμό εγκράτειας μετεγχειρητικά.

Από την άλλη οι θεραπευτικές επιλογές της μη επιπλεγμένης κύστεως κόκκυγος ήταν η ευρεία εκτομή και η σύγκλιση της κατά δεύτερο σκοπό, η ημίκλειστη μέθοδος, η μαρσιποποίηση της,  η έγχυση φαινόλης καθώς και ο κρημνός κατά Καρυδάκη ή κάθε άλλος τοπικός κρημνός.

‘Όλες αυτές οι τεχνικές  προκαλούν  εντονότατο πόνο, και  η επούλωση διαρκεί από 3 έως και 7 εβδομάδες μειώνοντας σημαντικά έτσι την αυτονομία σας και την επιστροφή στην καθημερινότητά σας. Ενώ οι συχνά καθημερινές αλλαγές είναι κουραστικές και ενίοτε ψυχοφθόρες.

Σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης της κύστης κόκκυγα

  • Αναίμακτη
  • Γρήγορη
  • Ανώδυνη
  • Ταχεία επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες
  • Τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς τομές

 

ΜΕΘΟΔΟΣ FiLaC (Fistula-track-laser-closure)

Επιτυγχάνει κλείσιμο συριγγίου χωρίς τραυματισμό του σφιγκτήρα και επομένως την ελαχιστοποίηση του ενδεχομένου ακράτειας. Η ευκαμψία της ίνας εξασφαλίζει πρόσβαση και σε συρίγγια με απρόβλεπτη πορεία. Η επέμβαση έχει ολιγόλεπτη διάρκεια. Είναι ενδοσκοπική, αναίμακτη, ανώδυνη.

Η είσοδος μας, στη κύστη κόκκυγος, επιτυγχάνεται είτε μέσω των συριγγίων της κύστεως είτε μέσω ελάχιστα μικρής τομής. Μέσω συνεχών πλύσεων και εφαρμόζοντας ελεγχόμενη ενέργεια laser απομακρύνουμε το προσπίπτων επιθήλιο της κύστης καθώς και τυχόν τρίχες ή μικροοργανισμούς. Αφαιρώντας από το σώμα μας αυτή την ιστική αντίδραση, αυτή την επιμολυσμένη και περιχαρακωμένη από συνδετικό ιστό περιοχή που ονομάζεται κύστη κόκκυγος.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ‎210 7231693