Αναίμακτη Θεραπεία Αιμορροειδοπάθειας

Έχω χρόνια προβλήματα με τις αιμορροΐδες μου. Υπάρχει κάποια μέθοδος που μπορώ να τις αντιμετωπίσω γρήγορα και ανώδυνα;

Και βέβαια! Οι αιμορροΐδες τώρα πια θεραπεύονται σίγουρα, αναίμακτα, ανώδυνα. Με μια επέμβαση πρωτοποριακή, σύγχρονη χωρίς τομές αιμορραγία ή ελλείμματα δέρματος και καθημερινές αλλαγές, όπως ίσως να έχετε ακούσει. Μια  επέμβαση η οποία θα θεραπεύσει το πρόβλημα των αιμορροΐδων σας και θα βελτιώσει γρήγορα το επίπεδο της ζωής σας,  επιτρέποντάς σας να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες την αμέσως επόμενη μέρα από την επέμβαση.

Η θεραπεία των αιμορροΐδων με αυτή τη μέθοδο HeLP (hemorrhoid Laser Procedure) είναι εύκολη, ασφαλής, αποτελεσματική, ανώδυνη  στην περίπτωση απουσίας σημαντικής πρόπτωσης του βλεννογόνου.

Ξεχάστε τομές ή ράμματα

Ξεχάστε τον κίνδυνο στενώσεων

Ξεχάστε τον μετεγχειρητικό πόνο

Άμεση ανάρρωση

Ταχεία επιστροφή στις καθημερινές σας δραστηριότητες

ΟΙ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Η μέθοδος HeLP (hemorrhoid Laser Procedure) αποτελεί μια καινούργια καινοτόμο εξέλιξη. Είναι ενδοσκοπική, ανώδυνη, απλή, χωρίς βελόνες ή ράμματα. Έξοδος από το νοσοκομείο την ίδια ημέρα (one day clinic).

H μέθοδος HeLP ενδείκνυται για την θεραπεία αιμορροΐδων δευτέρου και τρίτου βαθμού. Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη καθώς στην περιοχή της άνω οδοντωτής γραμμής δεν υπάρχει αίσθηση πόνου.

Με την αιμοστατική δράση του LASER παρατηρείται μείωση της αιμορραγίας από τις αιμορροΐδες, εντός 7-14 ημερών, ενώ οι όζοι αρχίζουν να συρρικνώνονται. Η διαδικασία αυτή συνεχίζεται μέχρι και 10 εβδομάδες


ΟΙ ΑΙΜΟΡΡΟΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ


ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΙΜΟΡΡΟΙΔΕΣ

Οι αιμορροΐδες αποτελούν κοινό πρόβλημα και είναι από τις παλαιότερες νόσους που γνωρίζει η ανθρωπότητα. Περίπου το 80% του πληθυσμού θα υποφέρει μια φορά τουλάχιστον στην ζωή του από τις επώδυνες συνέπειες μιας πάθησης των αιμορροΐδων(οίδημα, αιμορραγία, κνησμός, τσούξιμο, βλέννη). Οι αιμορροΐδες σχετίζονται με συγκεκριμένα ινοαγγειακά ογκώματα (αιμορροειδικές στήλες) που αποτελούν τμήμα της φυσιολογικής ανατομίας του πρωκτικού σωλήνα ενώ θεωρείτε πως συνεισφέρουν στην εγκράτεια αποφράσσοντας τον πρωκτικό σωλήνα με την διόγκωση τους κατά την απότομη αύξηση της ενδοκοιλιακής πίεσης(βήχας, άρση βάρους). Συνήθως υπάρχουν τρία τέτοια ογκώματα που εντοπίζονται στη μέση αριστέρη, την οπίσθια δεξιά και στην πρόσθια δεξιά στον πρωκτικό σωλήνα. Ετυμολογικά ο όρος αιμορροΐδες προέρχεται από την περιγραφή του σημαντικότερου συμπτώματος της νόσου που στην καθημερινή μας πρακτική αποτελεί το οδηγό σημείο για την οριστική αντιμετώπιση τους που δεν είναι άλλο από την ροή του αίματος.

ΔΙΑΓΝΩΣΗ


Σε αρκετές περιπτώσεις(ιδίως σε πρώιμο στάδιο) η αιμορροειδοπάθεια ενδέχεται να είναι ασυμπτωματική. Συχνά κάποια άλλη πάθηση(ραγάδα, συρίγγια, αποστήματα, οξυτενή κονδυλώματα, καρκίνος ορθού-παχέως εντέρου) προκαλεί συμπτώματα που αποδίδονται εσφαλμένα στην αιμορροειδοπάθεια, επισημαίνοντας έτσι την σημασία της άμεσης εξέτασης από ειδικό ιατρό ώστε να αποκλείεται το ενδεχόμενο σοβαρότερων παθήσεων.

Κλινικά υφίστανται αιμορροΐδες όταν αυτός ο ίνοαγγειακός ιστός παραμένει διογκωμένος συνεχώς ή προπίπτει. Αιτιολογικός παράγοντας θεωρείται η άσκηση αυξημένης πίεσης επί μακρόν, όπως επί δυσκοιλιότητας, παρατεταμένης διάρροιας, έντονων συνεχών προσπαθειών ούρησης. Κλασσικά κατατάσσονται ως εσωτερικές (άνωθεν της οδοντωτής γραμμής) και ως εξωτερικές (κάτωθεν αυτής). Ο συνδυασμός των δύο συνιστά τις μεικτές αιμορροΐδες. Οι εσωτερικές κατηγοριοποιούνται περαιτέρω σε 4 κατηγορίες.

1ου βαθμού – αιμορραγία χωρίς πρόπτωση

2ου βαθμού – πρόπτωση που ανατάσσεται αφ΄αυτής

3ου βαθμού – πρόπτωση που ανατάσσεται με χειρισμούς

4ου βαθμού – μη ανατάξιμη, στραγγαλισθείσα πρόπτωση


ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ